VISITA AADIPA A REUS

 In activitats, blog, notícies

L’Agrupació d’Arquitectes per a la Defensa i la Intervenció en el Patrimoni Arquitectònic (AADIPA) del COAC organitza, per al proper dissabte 2 de juliol de 2022, una visita a l’obra domenequiana de Reus, com a visites preparatòries per el proper XLVè Curset. Jornades Internacionals sobre la Intervenció en el Patrimoni Arquitectònic que es farà aquest desembre, que enguany porta per títol “ Domènech i Montaner. A fons”.

La visita està programada per fer tots els desplaçaments entre edificis a peu, però també es pot fer el tram llarg amb cotxe particular

Es visitarà el Passeig de la Boca de la Mina, acompanyats per l’arquitecte municipal de Reus Gabriel Bosques, amb qui també visitarem el dipòsit Vell de Reus. 

A continuació es visitaran els jardins i l’espai públic de l’Institut Pere i Mata acompanyats per Roger Anguera, cap d’Infraestructures de l’IPM i VB.

Després es farà el desplaçament fins al centre de la ciutat, i es visitarà la Casa Rull seu de l’Institut Municipal d’Acció Cultural de Reus acompanyats per Joan Figuerola, arquitecte responsable de la restauració de l’edifici l’any1989-1992.

Es dinarà al Restaurant La Comarca.

Finalment es farà una visita guiada a la Casa Navàs acompanyats per Joan Tous, arquitecte responsable de la restauració del capcer del 2021 i es visitarà el refugi antiaeri de la Plaça Mercadal.

+informació i inscripcions al web de l’AADIPA

Recent Posts

Start typing and press Enter to search