Visita AADIPA a Canet de Mar

 In activitats, blog, notícies

L’Agrupació d’Arquitectes per a la Defensa i la Intervenció en el Patrimoni Arquitectònic (AADIPA) del COAC organitza, per al proper dissabte 14 de maig de 2022, una visita a l’obra domenequiana de Canet de Mar, com a visites preparatòries per el proper XLVè Curset. Jornades Internacionals sobre la Intervenció en el Patrimoni Arquitectònic que es farà aquest desembre, que enguany porta per títol “ Domènech i Montaner. A fons”.

Es visitarà la Casa Museu Lluís Domènech i Montaner, acompanyats per l’arquitecta Alba Farré, arquitecta municipal de Canet de Mar amb qui també passejarem pel nucli històric observant altres edificis del mateix Domènech. 

A continuació es visitarà el Castell de Santa Florentina i la seva cripta amb la historiadora Maria Manadé i es dinarà al Restaurant del Santuari de la Misericòrdia, obra de Puig i Cadafalch.

Finalment es visitarà el Teatre Odeon, construït per Rafael Masó i Valentí entre 1920 i 1924, acompanyats per Xavier Fabré, arquitecte autor de la rehabilitació.

+informació i inscripcions al web de l’AADIPA

Recent Posts

Start typing and press Enter to search