EL PALAU DE LA MÚSICA CATALANA VISITA SANT PAU (II)

 In activitats, blog, notícies, Uncategorized @ca

Dijous 18 d’octubre, farem la segona jornada de difusió del patrimoni fílmic de la ciutat de Barcelona dins del Recinte Modernista de Sant Pau. Es farà la conferència “Arquitectes Modernistes a partir del film Gent i Paisatge de Catalunya (1926)”, a càrrec de les historiadores de l’art Teresa M. Sala, Irene Gras i Isabel Fabregat.

Amb l’ajuda del documental de l’any 1926 conservat a la Filmoteca de Catalunya, es tractaran aspectes relacionats amb el reconeixement, la reputació i el descrèdit de l’arquitectura modernista.

Dijous 18 d’octubre de 2018
19:00
Sala Pau Gil del Recinte Modernista de Sant Pau
Entrada gratuïta

Aquesta jornada ha estat organitzada conjuntament amb el Recinte Modernista de Sant Pau, el suport de l’Ajuntament de Barcelona i la col·laboració del Grup de Recerca GRACMON, el projecte I-Media-Cities i la Filmoteca de Catalunya.

Aquest projecte europeu Innovative e-environment for Research on Cities and the Media (I-Media-Cities)  té com a objectiu la creació d’una una plataforma digital que s’obrirà el març de 2019, on el públic podrà visualitzar una important selecció de films (també fotografies i textos) sobre diverses ciutats filmades.  Hi participen diversos arxius, filmoteques i centres de recerca de nou capitals europees (Atenes, Barcelona, Bolonya, Brussel·les, Copenhaguen, Estocolm, Frankfurt, Torí i Viena) liderats i coordinats per la Cinemathèque Royale de Brussel·les.

TARGETÓ

Recent Posts

Start typing and press Enter to search