EL PALAU DE LA MÚSICA CATALANA VISITA SANT PAU (II)

 In activitats, blog, notícies, Sin categorizar

Dijous 18 d’octubre, farem la segona jornada de difusió del patrimoni fílmic de la ciutat de Barcelona dins del Recinte Modernista de Sant Pau. Es farà la conferència «Arquitectes Modernistes a partir del film Gent i Paisatge de Catalunya (1926)», a càrrec de les historiadores de l’art Teresa M. Sala, Irene Gras i Isabel Fabregat.

Amb l’ajuda del documental de l’any 1926 conservat a la Filmoteca de Catalunya, es tractaran aspectes relacionats amb el reconeixement, la reputació i el descrèdit de l’arquitectura modernista.

Dijous 18 d’octubre de 2018
19:00
Sala Pau Gil del Recinte Modernista de Sant Pau
Entrada gratuïta

Aquesta jornada ha estat organitzada conjuntament amb el Recinte Modernista de Sant Pau, el suport de l’Ajuntament de Barcelona i la col·laboració del Grup de Recerca GRACMON, el projecte I-Media-Cities i la Filmoteca de Catalunya.

Aquest projecte europeu Innovative e-environment for Research on Cities and the Media (I-Media-Cities)  té com a objectiu la creació d’una una plataforma digital que s’obrirà el març de 2019, on el públic podrà visualitzar una important selecció de films (també fotografies i textos) sobre diverses ciutats filmades.  Hi participen diversos arxius, filmoteques i centres de recerca de nou capitals europees (Atenes, Barcelona, Bolonya, Brussel·les, Copenhaguen, Estocolm, Frankfurt, Torí i Viena) liderats i coordinats per la Cinemathèque Royale de Brussel·les.

TARGETÓ

Entradas recientes

Realitza una cerca